diumenge, 23 de setembre del 2012

La nostra estimada Neus ens ha deixat


La nostra estimada Neus ens ha deixat aquesta matinada.

Sòcia fundadora i directora del Parvulari Nins des de l’any 1969.

Des dels 15 anys, es va dedicar a la educació dels nens. Vocacional, va tenir un estil personal per educar-los i va
transmetre aquest valors a tots els membres de l’equip educatiu del Nins al llarg dels anys. Era una persona professional, dedicada, molt humana, propera, altruista, com tothom deia, encantadora, que va tractar a les famílies i als seus fills com a propis.
Aquets darrers anys la Neus ja no podia venir sovint a l’escola però el seu tarannà i manera de ser es va mantenir i les famílies que la van conèixer poc temps, la percebien i així ens ho han fet saber.
El Nins està trist però l’exemple que ens ha donat la Neus en aquests moments tant difícils ens farà millors i forts per seguir endavant en la nostra tasca educativa.
T’estimem molt Neus i et trobem a faltar però sabem que tots els teus consells, idees i projectes presents entre nosaltres en el dia a dia ara ens els faràs arribar igualment, encara que sigui d’una altra manera.
Recordem el teu dia a dia a l’escola, els teus cafès amb llet només començar el dia per carregar bateries, el teu “va noies... som-hi!”, les teves cançons de collita pròpia, sentir-te cantar per anar al pati, per anar a dinar, la cançó de recollir... i tantes i tantes amb el teu toc personal, els teus contes i titelles improvisats, els pastorets, el teu pirata xocolata!, la teva Nieves també tant estimada i divertida per tots els nens, les teves explicacions i acudits, les teves trucades de telèfon en els darrers temps per saber com anava tot, per recordar-nos coses, fer-nos recomanacions i oferir-nos la teva ajuda, el teu recolzament en moments de fluixesa i els teus petons i abraçades constants fent-nos sentir valorades i necessitades, la importància que sempre donaves a la nostra feina, totes aquelles reunions i festes preparades amb il•lusió i sempre amb aquell toc d’improvisació tant característic que ens vas trametre i és tant nostre.
Darrerament en aquest temps especialment complicat per tothom, també recordem les teves paraules i com tu ens deies....”ja hem passat altres moments difícils però estem aquí i som el Nins de tota la vida!!! Seguim endavant”!
Amb la teva força seguirem endavant, l’hem tingut, l’hem sentit i la seguim sentint i tenint.

T’estimem! Junts per sempre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada