dimecres, 28 de novembre de 2012

Recordant la Neus

Estimats pares del Nins, us escrivim per agrair-vos el vostre interès i recolzament durant la malaltia de la Neus i també després de la seva pèrdua. La vostra nombrosa presencia en el seu comiat, tot i que som conscients de que molts de vosaltres no us vau poder assabentar a temps, sobretot els que ja no esteu a l’escola des de fa molts anys. Tots vau tenir la Neus com a mestra dels vostres fills...
, fent de tutora dels Tambors, Elefants o Pingüins, fent de Nieves de las nieves amb els Pollets, Pardals, Granotes, Ànecs, Peixos, Tortugues, Ossets, Lleons, Dofins o Girafes o de coordinadora i directora del Nins compartint amb tots els nens , tutores i pares el dia a dia amb tot el seu carinyo i dedicació tan característic d’ella. La Neus era així i de tot cor es mostrava, sempre prioritzava les necessitats dels altres a les seves, sobretot les dels nens i sempre tenia un moment per escoltar i oferir la seva ajuda a tothom, als seus fills, nebots, germans, familiars, companys de feina, amics , a tots vosaltres pares “nineros” i als seus "nins" que com ella deia els últims anys, eren com els seus nets. La Neus era una persona molt especial, una gran persona! i així arribava al cor de tothom que la coneixia i tractava fins i tot encara que fos per un moment puntual.

Des de que ens va deixar, el diumenge 23 de setembre, no hem deixat de rebre trucades vostres de condol , estimació i ànims per seguir endavant, missatges al facebook, correus, també preguntant si faríem alguna missa per ella… També us agraïm les vostres abraçades quan ens hem trobat pels carres del barri.

Ara que s’acosta el Nadal, encara la sentim amb més força dins dels nostres pensaments. Aquesta setmana, amb el concert de Santa Cecília comencem la programació i activitats de Nadal i tot ens la recorda. Les nadales, les llums que fins el Nadal passat ella ens va col·locar, el decorat dels Pastorets amb el seu portal que surt any darrera any, els poemes de Nadal , el burrito sabanero, i ‘campana sobre campana’ de la nieves, el seu taller del joc i la joguina amb els pares, la seva preparació de l’escola per rebre al Rei Melcior…Sentim el seu buit però també la seva força que junt amb l’il·lusió i rialles dels nostres nens farà que aquest Nadal sigui tan especial com els altres.

Per tot això recordem la Neus i oferirem una missa per ella a l’església de Santa Cecília, al Passeig de Sant Gervasi 66, el dilluns 17 de desembre a les 19:00h. Hem parlat amb el mossèn i, amb previ avis, serà una missa oberta, amb la possibilitat de per qui ho desitgi, llegir poemes o escrits dels vostres records o també tocar algun instrument o cantar alguna cançó.
 
Si teniu contacte amb d'altres pares del Nins us demanem que els hi passeu aquesta informació.

Una abraçada a tots de tot cor!
Neus t’estimem i et sentim entre nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada